Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Soukalová maká na chybách… S hůlkami radši i spí a chtěla by alarm

Autor: bko

Ty okamžiky se asi budou Gabriele Soukalové ještě nějakou chvilku vracet, minimálně jí je někdo z legrace připomene… Po bezchybné střelbě se při závodě v Ruhpoldingu chystá jako první vyrazit ze střelnice, když jí z ruky padá hůlka lehce zachycená v koberci na jejím stanovišti. Nakonec jí tohle několikavteřinové zaváhání ve sprintu stálo zlatou medaili. Teď už ale nechce ponechat nic náhodě…

„Snažím se makat na svých chybách. A asi všichni víme, mám ‚malý problém‘ s hůlkami,“ smála se Soukalová na Instagramu, kam si vystavila svoji fotku s hůlkami v posteli. „Snažím se s nima skamarádit,“ usmívala se.

Moment, kdy se musela Gabriela Soukalová v Ruhpoldingu vracet pro ztracenou hůlku, ji stál zlatou medaili
Moment, kdy se musela Gabriela Soukalová v Ruhpoldingu vracet pro ztracenou hůlku, ji stál zlatou medaili

Potěšilo ji, že firma Leki jí dodala nové vybavení v růžové barvě. Hlavně prý mají ale hůlky nová „spešl madla“. „Bude to stačit. Přemýšlím jestli tam nejde přidělat ještě nějaký alarm, který by na mne řval, když se od nich vzdálím,“ dodala Soukalová.

Ta měla problém se zaseknutou hůlkou už v prosinci v Hochfilzenu, kde kvůli tomu skončila až třetí. „Tím očíčkem a rukavicí jsem minula to cvakátko,“ popisovala tehdy svůj problém. Tak snad s novými „růžovkami“ už nemine!