Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak Strýcová školila tenisového panice Krause: To je Federer, ty idiote!

Autor: pv

Byl nepolíbený sportem, a tak došlo na několik vtipných situací. Hudebníka Davida Krause sbalila loni tenistka Barbora Strýcová a hned ho začala brát s sebou na turnaje. 

Dokonce s ní byl i na Wimbledonu a na krku měl akreditaci, kde byl uváděn jako její trenér. „Ptali se mě, co říkám na ten servis. Řekl jsem, že je o nás dobře postaráno a nenapadlo mě, že myslí Báry podání,“ smál se v rozhovoru na Frekvenci 1 Kraus .

Na svatbě Michaelly Krajicek nechyběl ani její bratr, wimbledonský šampion Richard. S Karolínou Plíškovou (druhá zprava)
Na svatbě Michaelly Krajicek nechyběl ani její bratr, wimbledonský šampion Richard. S Karolínou Plíškovou (druhá zprava)

Problém měl s tím, že nepoznal ani největší tenisovou ikonu. „Ten pán mi byl povědomý, ale pořád jse m netušil, kdo to je,“ řekl Kraus. Až přítelkyně mu to vysvětlila. „To je Federer , ty idiote!“ upozornila Strýcová svého partnera.

V jejich vztahu musel hudebník změnit i vizáž a nechává se zarůstat vousy. „Moje přítelkyně nechce, abych vypadal moc mladě. Její otec měl kníra. Já se tedy musím stylizovat do toho jejího otce,“ překvapil Kraus.