Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Tenisové hvězdy uvízly při cestě do Ria, prosí o pomoc: Hrozí, že nestihnou turnaj!

Autor: as

Kdepak, zdaleka ne všichni tenisté se vymlouvají na vir zika. Někteří jsou naopak zoufalí, že se do Ria nemohou dostat! Elitní tenistky uvízly na letišti v Montrealu a propadly panice, že olympijský turnaj vůbec nestihnou...

A nebyly to žádné druhořadé »šmudly«. Druhá hráčka žebříčku Němka Kerber, světová pětka Polka Radwaňská, elitní ruský deblový pár Makarova s Vesninou. „Je nás tady asi deset,“ zoufala si na Twitteru Jelena Vesnina. Češky mezi nimi nebyly.

Letadlo na lince Montreal – Miami mělo před startem poruchu a pasažéři tvrdli přes deset hodin na letišti! „Pozdržte spoj AmericanAir AA905!“ prosila na Floridu Ruska Darja Gavrilova. „Prosím, počkejte v Miami s letem do Sao Paula,“ přidala Angelique Kerber.

Vítězka posledního granslamového turnaje Angelique Kerberová brala stejně peněz jako Novak Djokovič, šampion mezi muži
Vítězka posledního granslamového turnaje Angelique Kerberová brala stejně peněz jako Novak Djokovič, šampion mezi muži

Hráčky rozjely na sociálních sítích velkou záchrannou akci. „Pomoc! Pokud má někdo letenku do Ria a není si jistý, že chce letět, prosím, nechte dvě místa nám,“ žadonila i za parťačku Makarovou Vesnina, slavící zrovna třicátiny. „To jsou fakt nejlepší narozeniny mého života,“ posteskla si.

Skupina se nakonec na Floridu dostala, ale v Miami se dozvěděla zdrcující zprávu: všechny lety do Ria jsou až do příštího pátku vyprodané. Tenisový turnaj startuje hned v sobotu. Jak tahle story dopadne?

Vše o LOH Rio de Janeiro 2016 čtěte ZDE >>

Škudlily na tryskáči?

Proč tenisové milionářky škudlily a neobjednaly si soukromý tryskáč?! Pronájem 12místného letounu na jednosměrnou cestu z Montrealu do Ria by je přišel na necelé dva miliony korun, na což by se v klidu poskládaly, z Miami by to bylo za milion. A zrovna Vesnina s Makarovou si na turnaji v Montrealu vydělaly za triumf ve čtyřhře každá 1,7 milionu Kč...