Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ronalda vzrušila na lodi vyšpulená Američanka: Rajcuje ho zadnice jako má Serena!

Autor: ps

Portugalský fotbalový génius Cristiano Ronaldo (31) vystavil na Ibize svoji novou »bábovku«. Vypadá roztomile, tělíčko má hubené, její fotky rozdráždí kde koho. Na jednu svoji část je nejvíce hrdá – baculatou prdelku, která jde na sportovní scéně porovnat snad jen s tenistkou Serenou Williams. Že to srovnání nejde dohromady? Ale jděte, stačí se podívat…

Při vítězném finále letošního Eura se Ronaldo zranil, od té doby je vidět na večírcích, se ženami nebo na luxusní jachtě na Ibize. Tam si jako poslední přivezl americkou fitness modelku Cassandre Davis. Tedy ženu, který ráda ukazuje své pozadí!

Že je trochu větší? No a co! Za svalnaté pozadí není nutné se stydět. Své by o tom mohla vyprávět tenistka Serena Williams , která přes zdánlivou nadváhu nedává na kurty svým soupeřkám ve většině případů šanci.

Zamilované duo zkoušelo u bazénu sex přes plavky.
Zamilované duo zkoušelo u bazénu sex přes plavky.

Především v Jižní Americe jsou na podobné typy »vysazení«, hubená Evropanka si tam ve většině případů neškrtne. Nabízí se tak otázka, jestli se z toho věčného slunění nestal z Ronalda jižanský typ. Opálený už na to je a dívka s velkým pozadím to je utvrzuje.