Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

SEXY pobřežní hlídka! České plavkyně v Riu strčí do kapsy i Pamelu

Autor: iSport.cz

Pokud se začít topit, tak s trochou nadsázky poblíž pláží v brazilském Riu de Janeiro. A nejlíp teď, v průběhu olympiády, kdy na nich drží stráž čeští reprezentanti v plavání! Tak to alespoň vypadá v zábavném klipu, který na svém youtubovém profilu uveřejnil Český olympijský tým. A je na co se dívat, slavný seriál Baywatch má líbivou konkurenci.

Pamela Anderson v rudých bikinách, vlny, kalifornský horký písek, bójka otáčející se na dlani ruky herce Davida Hasselhoffa. K tomu teskná píseň, zpomalené záběry. Ano, bingo, jsme doma, na Pobřežní hlídce (Baywatch, 1989, USA) generace Čechů vyrůstala.

Pro teď ale odložme americký dobrodružný seriál stranou, v české verzi září a fanoušky baví Lucie Svěcená, Barbora Závadová, Jan Micka, Barbora Seemanová, Pavel Janeček a Martina Moravčíková. Všechno účastníci olympiády a reprezentační plavci, kteří sice z bazénu v areálu Deodoro Aquatics Centre v Riu nevylovili medaili, dobrou náladu jim to ale nezkazilo.

Přesunuli se na jednu z tamních pláží, kde rozjeli líbivou show.

VIDEO: Podívejte se na sexy hlídku českých plavců

Čeští plavci přichystali v Riu fanouškům překvapení. Na místní pláži natočili během olympiády video ve stylu Pobřežní hlídky.
Čeští plavci přichystali v Riu fanouškům překvapení. Na místní pláži natočili během olympiády video ve stylu Pobřežní hlídky.

Micka před olympiádou v roli modela: Hlavní je překonat sám sebe
Video se připravuje ...