Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Příběh legendárního maséra Bohemians Vladimíra Hrice: Fandí i po mrtvici!

Autor: nem

Poslyšte příběh absolutní věrnosti bez hranic. Příběh muže, kterému ani krutá zdravotní újma nezabránila chodit na zápasy milovaného fotbalového klubu. Legendární masér a dobrá duše kabiny vršovických Bohemians Vladimír Hric (57) prodělal mozkovou mrtvici. Přesto je v hledišti.

O berli a v doprovodu kamarádů přešel včera v dešti zvolna přes Botič, aby fandil svým klukům při ligovém mači s Teplicemi (0:1).

Ještě se mu hovoří trochu ztěžka, ale nad klasickou otázkou: „Jak je?“ se přívětivě usmál. „Děkuju za optání. Řeč už se mi lepší a celkově jsem taky lepší,“ pověděl Vladimír Hric přezdívaný pro svoji bezvlasou hlavu Kudrnáč. „Nemůžu tady chybět. Vždyť jsem v Bohemce dvacet let a je to moje srdeční záležitost,“ dodal statečný Vladimír.

Je ke cti »Klokanů« z Ďolíčku, že i oni mají ve vztahu k němu srdce. Uspořádali sbírku. „Podíleli se na ní hráči, realizační tým i vedení klubu. Vybrali jsme pro Vláďu osmdesát tisíc korun a předali mu je,“ prozradil mluvčí Bohemians Tomáš Mutínský.

Říká se, že za peníze si člověk zdraví nekoupí, nicméně tohle je pomoc, která se vždycky hodí a hlavně zahřeje zelenobílou duši Vladimíra Hrice.

CELÝ SESTŘIH: Bohemians 1905 - FK Teplice 0:1. Domácí nevyužili dlouhou přesilovku
Video se připravuje ...

Ani mrtvice ho nezastaví! Legendární masér Vladimír Hric už zase fandí milované Bohemce.
Ani mrtvice ho nezastaví! Legendární masér Vladimír Hric už zase fandí milované Bohemce.