Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Silvestr hvězd: Úsměv Kvitové, chlebíčky u Frolíků i sexy pozdravy

Autor: ija

Divoké silvestrovské párty i klidné domácí oslavy. Sportovci se na sociálních sítích pochlubili, jak trávili poslední hodiny starého roku a první z toho nového.  Tenista Tomáš Berdych s manželkou Ester slavili v katarském Dauhá, jeho bývalá kolegyně  Nicole Vaidišová v Monte Carlu.  Fotbalové hvězdy David Beckham a Zinedine Zidane popřáli fanouškům do nového roku spořádanými snímky s celou rodinou.  Petra Kvitová pozdravila s úsměvem a dodala, že se bude snažit usmívat celý rok.

„Byl to složitý a náročný rok, takže můžeme s radostí přivítat nový. Ahoj 2017! Budeme se snažit celý rok usmívat,“ napsala Kvitová , kterou čeká ještě dlouhé léčení operované ruky, kterou jí pořezal neznámý útočník.  Jiná tenistka, Běloruska Viktoria Azarenková, zase využila novoroční příležitosti, aby ukázala syna, kterého porodila jen pár dnů před Vánocemi.

Podívejte se, jak slavní sportovci trávili konec roku 2016 a vítali nový rok 2017

Silvestrovská párty u Michaela Frolíka a Diany Kobzanové.
Silvestrovská párty u Michaela Frolíka a Diany Kobzanové.

 Cyklista Roman Kreuziger si na silvestra vyrazil s rodinou sáňkovat a ze sněhu pozdravila fanoušky také olympijská vítězka Eva Samková . „Mějte se v novém roce krásně. Minimálně tak jako já,“ napsala.  Běžec Jakub Holuša poslal novoroční pozdrav z Vídně a desetibojař Adam Sebastian Helcelet si k přání do nového roku vybral svůj sexy portrét. Ostatně, ani jeho přítelkyně Denisa Rosolová nebyla na fotce příliš oblečená.

 Z kanadského Calgary přišel pozdrav hokejisty Michaela Frolíka a jeho partnerky. „Chlebíčky a víno a koukáme na českou televizi,“ napsala ke snímku Diana Kobzanová .  „Neměli jsme dnes večer hlídání, navíc Michal dorazil ze zápasu domů až před půlnocí. A hlavně zítra ráno dost oceníme, že sedíme na prdeli doma. Tak na zdraví a hezkou neděli,“ popřála.