Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Polák baví internet, svůj hit probíral s expertem v přímém přenosu

Autor: mto

Na jeho drsné tváři nevidíte úsměv často, přesto Roman Polák z Toronta umí okolí pobavit. Naposledy se to stalo včera, když s televizním expertem stanice TSN Rayem Ferrarem přímo ze střídačky probíral hraniční zákrok, který udělal v zápase proti New York Rangers. Zatímco odborník Ferraro byl pro potrestání, český bek při jeho analýze kroutil hlavou. A okolí pobavil.

Televizní analytik mezi střídačkami je v NHL běžným jevem. Nabízí přímé postřehy, během zápasu promluví s trenérem, oživí utkání aktuálními informacemi z ledu. Sem tam taky schytá ránu pukem nebo letící holí a určitě se občas naučí i nějaká nová sprostá slova.

Roman Polák získal Ferrarovu pozornost díky srážce s hostujícím Matsem Zuccarellem, po které norské křídlo odkulhalo na střídačku a český bek měl jít na trestnou lavici za faul kolenem. Tedy podle Ferrara.

Chcete se osobně setkat s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Jaký názor na to měl zadák Maple Leafs je jasné. Když bývalý dlouholetý útočník zkoumal opakované záběry, tak Poláka usvědčil. Ale ten nesouhlaslně kýval hlavou, sem tam i přihodil nějakou poznámku. Škoda, že ho nebylo slyšet...

Na video se podívejte ZDE>>>

VIDEO: Sestřih utkání Toronto - NY Rangers

MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 1. • 01:30
Toronto Maple Leafs
Toronto Maple Leafs
2:5
ONLINE
20. ledna
01:30
New York Rangers
New York Rangers
Góly

Domácí: 10:16. Bozak, 36:02. Hyman

Hosté: 06:42. Skjei, 14:44. Bučněvič, 29:02. J. T. Miller, 54:57. Grabner, 57:03. Grabner

Sestavy

Domácí: Andersen (McElhinney) – N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Hunwick (A), C. Carrick, Corrado – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – W. Nylander, Kadri, Komarov (A) – Co. Brown, Matthews, Hyman – Sošnikov, F. Gauthier, M. Martin.

Hosté: Lundqvist (Hellberg) – Girardi (A), McDonagh (C), Klein, Holden, Clendening, Skjei – Zuccarello, Stepan, Kreider – Rick Nash (A), Zibanejad, Bučněvič – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Pirri, Lindberg, Vesey.

Rozhodčí

Graham Skilliter, Francois StLaurent – Scott Driscoll, Brad Kovachik

Stadion

Air Canada Centre, Toronto

Návštěva

19 088 diváků