Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vdova po Demitrovi znovu na pohřbu! Vyprovodila rodinného kamaráda (†41)

Autor: ps

Jako by toho už neměla dost… Vdova po slovenském hokejovém reprezentantovi Pavolu Demitrovi (†36) se opět oblékla do černého. Majka se šla naposledy rozloučit s rodinným kamarádem, který náhle zemřel minulý týden na infarkt.

Jedná se o generálního manažera hokejistů Trenčína Jána Kobezdu (†41), jenž se s týmem zúčastnil předzápasového na rozbruslení, ale udělalo se mu špatně a… „Následně byl převezen do nemocnice, kde na následky infarktu zemřel,“ uvedl na internetových stránkách klubu manažer Eduard Hartmann. Tým následně neodcestoval do Košic, kde měl sehrát ligové utkání.

Majka, stejně jako zdrcená rodina a kamarádi, znala Jána jako usměvavého a dobrosrdečného člověka. Její strasti tak neberou konce. Má za sebou zničující etapu života, kdy se jen těžko smiřuje s odchodem svého milovaného manžela, který stejně jako Jan Marek, Josef Vašíček a Karel Rachůnek nepřežil leteckou tragédii v Jaroslavli (2011).

„Je to smutně-pěkný pocit, že lidé na Palka stále vzpomínají,“ vyprávěla dojatě při jedné ze smutečních akcí. „Mám ho v hlavě každou minutu,“ posteskla si. V paní Demitrové byla taková bolest a žal, že to ze sebe dostávala pomocí básní. Dokonce z nich vytvořila celou knihu.

Smrt Demitry se jí teď v hlavě opět promítá, do nebe poslala Pavolova kamaráda…

Majka Demitrová přišla říci poslední sbohem rodinnému známému.
Majka Demitrová přišla říci poslední sbohem rodinnému známému.