Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Čarodějka o rozchodu Ochotské s Rosolem. Intimně jim to fungovalo, ale...

Autor: pv

Jejich rozchod neřeší jen společenské rubriky v novinách a komerční televize. Na moderátorku Michaelu Ochotskou a tenistu Lukáše Rosola si posvítila i kartářka ze spirituálního týdeníku, která se snažila odhalit, proč jim jejich svazek nevyšel.

Na titulní stránce týdeníku Spirit, který se zaměřuje na informace z oblasti zdraví, záhad a tajemna, je důkladně rozebrána kauza rozchodu Rosola s Ochotskou přes kartářku Nadine. „Tento pár si splnil již vše, co potřeboval. Není tedy důvodu, aby tito lidé spolu nadále sdíleli cokoliv. V rámci karmy a vesmírného plánu mají jednoduše vyřešeno,“ píše čarodějná dáma a prozradila i, kde byl v jejich soužití problém.

Lásku odvál čas
Lásku odvál čas

„Z karet je vidět, že do vztahu dává více lásky Michaela. Lukáš byl nejistý. Lásku sice cítil, ale nejspíš jinak, než právě Michaela. Intimní vztah skvěle fungoval, ale po technické stránce už to bylo horší. Oba potřebují partnery, kteří jim budou sedět,“ píše paní Nadine. Zároveň si myslí, že se úplně nerozejdou.

„Jejich cesty se sice budou ubírat rozdílnými směry, na druhou stranu, mohou zůstat přáteli,“ oznámila kartářka, která v textu dvakrát mylně přejmenovala Lukáše Rosola na Tomáše. Tak snad podobně nechybuje i při výkladu karet.