Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lavi se zastal kaliče Limberského: Jsme snad na táboře?! Já taky v noci běhám

Autor: rou

Skandál, pokuta a možná konec v Plzni? Průšvihář David Limberský našel mohutného zastánce, kterému podobný životní styl rozhodně není cizí… „To jsme snad na pionýrském táboře?!“ rozčiluje se na facebooku Julius Lavi Lavický, fiktivní „padlá hvězda Sparty“ ze seriálu Vyšehrad, kterému vdechl (i internetový) život herec Jakub Štáfek. A na Twitteru dodává: "Limbo, v létě tě čekám ve Vyšehradu."

„A já bych se tady Davida zastal…“ začíná Lavický svůj příspěvek k nejnovější kauze plzeňského flamendra Limberského , který měl po zápase s Libercem utéct z hotelu, kde viktoriáni bydleli, na pořádný noční tah, z něhož se vrátil až ráno.

Julius Lavi Lavický se zastal na Facebooku Davida Limberského
Julius Lavi Lavický se zastal na Facebooku Davida Limberského

Štáfkovo alter ego Lavický, který se pro fanoušky stal téměř reálnou postavou, se do Limberského s chutí pouštěl jak v seriálu Vyšehrad, tak i na sociálních sítích, teď má ale pro „Limbu“ pochopení.

„To jsme snad na pionýrským táboře?! To jedeme režim - budíček, svačinka večerka?!“ rozčiluje se naoko nad reakcí plzeňského klubu, který prý Limberského za noční extempore potrestal pokutou sto tisíc korun.

Limberského další průšvih? Z hotelu šel na tah, v Plzni asi po sezoně skončí - čtěte ZDE »

Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu
Video se připravuje ...

„Když si potřeboval něco nutnýho v noci zařídit, tak prostě šel, no božeeee…“ pokračuje Lavického perla. „Já třeba po nocích chodím po vzoru Jardy Jágra běhat s batohem písku na Vyšehrad a nikdo o tom ani neví,“ posmívá se fiktivní fotbalový bouřlivák.

A na Twitteru přidává možný další scénář. "Limbo, v létě tě čekám ve Vyšehradu," připomíná své seriálové působiště, kam byl fiktivně odklizen ze Sparty právě kvůli svým výstřelkům...

Seriál Vyšehrad se stal internetovým hitem (nejen) fotbalových fanoušků. Štáfek se v něm pomocí Lavického vysmívá právě životnímu stylu fotbalistů, kteří si ve své bublině slávy užívají života… A David Limberský svým posledním výstřelkem dal na některé scénky razítko pravdivosti.

Luxusní život podle fotbalové hvězdy Limberského: Hodinky s diamanty, mobil za cenu auta! - podívejte se ZDE »

Plzeňský fotbalista David Limberský si umí užívat svého půlmilionového platu, který mu Viktorka měsíčně posílá. Plzeňský fotbalista David Limberský si umí užívat svého půlmilionového platu, který mu Viktorka měsíčně posílá.Foto Blesk - Martin Sekanina, Instagram

Věštec "Lavi" Štáfek: Jako sparťan si před lety šel pro radu, dostal Radu!
Video se připravuje ...