Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Skandál u wrestlerek! Hvězdná Paige má problém, její nahé fotky kolují po sítích

Autor: ija

Britská hvězda profesionálního wrestlingu Paige (24) má problém. Po internetu začaly kolovat její pikantní fotky a video se sexuálním obsahem, na němž jsou i dva mužští bojovníci. Na něm se objevil i mistrovský pás, kteří teď mnozí pokládají za „znesvěcený“. Paige tvrdí, že její mobilní telefon napadli hackeři a že obsah byl zveřejněn bez jejího vědomí. 

Dvojnásobná šampionka organizace WWE Paige, pravým jménem Saraya-Jade Bevisová byla nucela přiznat, že na fotkách a videu je opravdu ona, ale tvrdí, že nemá nic společného s tím, že hanbaté fotky začaly obíhat sociální sítě. Jeden ze snímků ji ukazuje, jak odhaluje prsa, na dalších je úplně nahá. Většina fotek byla pořízena v koupelně.

„Moje soukromé fotky někdo ukradl a naneštěstí zveřejnil bez mého souhlasu,“ uvedla Paige na Twiteru. Později tweetovala link na píseň Human od Rag´n´Bone Man, kde se zpívá „koneckonců jsem jen člověk.“ Paige podpořila i její matka Saraya Knightová , která je sama wrestlerkou. Na Twitteru napsala, že ona i její manžel dceři na 100% věří a stojí za ní.

Fanoušci se dělí na dva tábory. Podle jedněch je uhrančivá kráska obětí hackerů, jiní ale spekulují o tom, že v WWE dostane padáka.

Paige patří k nejpopulárnějším bojovnicím WWE. Je zasnoubená s dalším wrestlerem Albertem Del Riem, který ji loni v říjnu požádal o ruku přímo v ringu. Loni v srpnu dostala v WWE třicetidenní distanc za porušení „antidopingové a wellness politiky“, v říjnu byla za totéž potrestána znovu, tentokrát na 60 dnů.

Mobil hvězdy WWE Paige napadli hackeři a zveřejnili její soukromé fotky.
Mobil hvězdy WWE Paige napadli hackeři a zveřejnili její soukromé fotky.