Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miss Buranská o svém fotbalistovi Novákovi: První rande bylo s 3D krvákem. A jak skvěle vaří!

Autor: Simona Kubišová

Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská (24) prozradila na snoubence, obránce dánského Midtjyllandu a fotbalové reprezentace Filipa Nováka (26), že doma moc neuklízí, zato skvěle vaří. Na první rande ji vzal do kina, místo romantického filmu ale zvolil krvák. A je tichý. Já jsem jeho tisková mluvčí, tvrdí půvabná brunetka.

Seznámili na ještě na střední škole, teď jsou čerstvě zasnoubení. Dokáže fotbalista Filip Novák modelku Nikolu Buranskou něčím naštvat? „Určitě dokáže. Když třeba celý den uklízím a on potom přijde, a tuhle hozené ponožky, támhle trenky. Přece jen, nemá to nožičky, samo se to neuklidí,“ říká česká Miss Earth 2014.

Sama je prý upovídaná, kdežto její partner je tichý. „On kolikrát říká, že já jsem jeho tisková mluvčí,“ směje se Buranská.  

Na první rande ji vzal do kina. „Člověk čeká nějakou romantiku, ale byl to naprosto šílený krvák. Já nejsem úplně fanda těch filmů. Ještě k tomu to bylo na 3D, takže jsme měli na očích ty brýle. Chtěla jsem se na něj poočku podívat, ale nešlo to, musela jsem naklánět hlavu. Ale všimla jsem si, že mě taky nenápadně sleduje. No, říkala jsem si, tohle není ideální rande,“ smála se. Naštěstí ti dva už spolu něco zažili předtím. „Už na střední škole jsme spolu chodívali na kafe do bufetu, to byla taka taková randíčka,“ dodala.

Na svém příteli obdivuje jeho kuchařské dovednosti. „On je fakt výborný kuchař. Já to taky zvládám, ale on vaří fakt moc dobře. A když vařím já, mluví mi do toho,“ směje se. „Jeho nakládané maso s nějakou dobrou přílohou, to je fakt něco, to mu jde."

Filip je tichý, dělám mu mluvčí, směje se miss Buranská
Video se připravuje ...

Krásná Misska Nikola Buranská: O zásnubách s fotbalistou!
Krásná Misska Nikola Buranská: O zásnubách s fotbalistou!