Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Federerova Mirka se ukázala v plavkách! Na kila navíc má matka čtyř dětí nárok

Autor: ija

Manželka Rogera Federera Mirka (38) je pravidelně k vidění na zápasech svého manžela, ve chvíli volna v Miami si ale vyrazila na pláž a ukázala své křivky v bikinách.  Jako čtyřnásobná matka má na nějaké to kilo navíc nárok, ale přece jen… Roger je pořád velký elegán a neustále se kolem něj točí spousty fanynek. Nedávno si jedna dokonce přišla pro podpis polonahá. Takže, Mirko, pozor!

Mirka, která pochází ze Slovenska a ještě pod jménem Vavrinecová reprezentovala Švýcarsko, nikdy nepatřila k ultraštíhlým tenistkám, na kurtech působila spíš jako ranařka.

Manželka Rogera Federera Mirka se ukázala na pláži v Miami a bylo na ní vidět, že je matkou čtyř dětí.
Manželka Rogera Federera Mirka se ukázala na pláži v Miami a bylo na ní vidět, že je matkou čtyř dětí.

Nutno přiznat, že má za sebou dva porody dvojčat, holčičky Myla Rose a Charlene Riva jsou už sedmileté a chlapci Leo a Lenny brzy oslaví tři roky. O děti se stará tak, aby její manžel měl klid na tenis, a přitom ho doprovází téměř na všech turnajích.

Pravidelně sedává v lóži a hlasitě povzbuzuje. „Pomáhá mi, jak může, neuvěřitelně se stará o děti. To mi dává energii na tenis,“ ocenil manželku vítěz osmnácti grandslamových turnajů. Federerovi jsou manželé od roku 2009, jejich vztah ale začal už na olympiádě v Sydney.