Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Djokovič koupil hnízdečko v nebi: Vychutná si luxus za 150 milionů!

Autor: ps

Hledal místo, kde se bude mít jako v ráji a jen tak někdo ho nebude otravovat. Tenista Novak Djovkovič (29) to zvládl, pořídil si bydlení snů za zhruba 150 milionů korun. Kde? V Miami, vysoko v oblacích a s výhledem na moře ze všech stran!

Světová dvojka ohromila svět parádním bytem v komplexu Eighty Seven Park, ve kterém bude hýčkat svoji rodinku a nejvíce samozřejmě manželku Jelenu. Byla to právě ona, kdo vyhlídnul skvělou lokalitu na Miami Beach, kde rostou luxusní a drahé bytové domy jako houby po dešti.

Nový »bejvák« je prosluněný skrz na skrz, na moře je vidět jak z kuchyně, tak i z koupelny. Ty má k dispozici celkem tři, stejně tak i ložnicí. Samozřejmě ani vysoko pod střechou nechybí bazén s průzračnou vodou.

Byt srbského tenisty je prosluněný ze všech stran.
Byt srbského tenisty je prosluněný ze všech stran.

Jenže nic z toho, co jsme si tu vyjmenovali, ho zrovna moc neuchvátilo. Dostalo ho úplně něco jiného! „Celý objekt je vyladěný špičkovými botaniky, což na mě udělalo obrovský dojem. Je to v perfektním stylu, který se líbí mně i ženě Jeleně,“ svěřil se zámořským novinářům Djokovič . „Navíc se všechno v této lokalitě rozrůstá. Budeme se tu mít krásně,“ dodal vítěz 12 grandslamů.

A třeba se na Floridě potká i s českým hokejistou Jaromírem Jágrem, jenž se s přítelkyní Veronikou celkem často vydává na Miami Beach opalovat…