Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Neposedné hokejové lásky! Provokace Jágrovy Veroniky a slovenské Miss

Autor: ps

Jestli si pánové na floridském hudebním festivalu mysleli, že sbalí evropské bohyně, pak byli na omylu! Veronika Kopřivová, přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra, roztančila boky na akci světoznámých DJů, kam zamířila také modelka detroitského útočníka Tomáše Tatara – slovenská Miss Earth Lucie Slaninková.

Denní náplní profesionálních hokejových přítelkyň je dělat co nejlepší servis, uvařit, uklidit, a když se jim miláčci vrátí po šichtě domů, pěkně si je hýčkají. Ač se to zdá nemožné, život těchto krásek je opravdu náročný…

Není pak divu, že potřebují čas pro sebe. Najít chvilky, kdy si mohou vyrazit, vypustit páru. A co jiného by mohlo být lepší, než hlasitá hudba, dobré pití a nejlepší DJové planety?! Na Floridě si dali dostaveníčko borci jako Tiesto, David Guetta či Armin van Buren, což si Kopřivová se Slaninkovou nemohly nechat ujít.

Panoramata, která nemají obdoby.
Panoramata, která nemají obdoby.

Partnerku Tatara čekala několikahodinová cesta z Detroitu, tak se raději sbalila a přijela o týden dřív. Během té doby zásobovala sociální sítě fotkami, z nichž se tajil dech. Její fantastické tělo jen v bikinách na pláži, odhalená prdelka a pohoda v záři slunečních paprsků.

Veronika se rozhodně nenechala zahanbit. Také se pochlubila několika provokativními snímky z Miami Beach, pak přidala obrázky z festivalu. Chudáci Američani, jak asi tuhle smršť evropských bohyň zvládli?