Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejerotičtější sudí z Brazílie! Nenosí podprsenku, polévá si triko a prý není sexy

Autor: pv

Kvůli ní zakážou manželky a partnerky mužům chodit na fotbal. Vnadná Brazilka Denise Buenová se stala pomezní sudí v nižších soutěžích v Sao Paulu a způsobila tím značný rozruch. K zápasům totiž nastupuje v mini kraťasech a bílém průsvitném tričku bez podprsenky. Samotní hráči mají problém soustředit se na utkání.

Když vyjde ze šatny na trávník, tak je na hřišti a tribunách rázem ticho. Denise s praporkem v ruce si to společně s kolegy rozhodčími nakráčí do středového kruhu a fotbalisté obou týmů nevěřícně sledují její hrudník dmoucí se pod sněhově bílým trikem.

Krásná sudí to hráčům neulehčuje ani během utkání. Pokud se potřebuje na čáře v tropickém vedru osvěžit, napije se vody z plastové láhve, a pak si polije i průsvitné triko, pod kterým nemá podprsenku. „Někteří hráči mě říkají sexy praporek. To je oslovení, které se mi nelíbí. Nemyslím si, že jsem sexy. Chci být hlavně na hřišti profesionál,“ tvrdí brazilská diva.

Hráči před výkopem sledují vnadnou pomezní
Hráči před výkopem sledují vnadnou pomezní

Podle některých lidí se Buenová nesnaží pomoci fotbalu, ale hlavně sama sobě a chce se především zviditelnit. V minulosti se účastnila různých regionálních soutěží krásy a loni se chtěla dostat do brazilské reality show Big Brother na televizní stanici Globo. Neprošla však finálním kolem castingu a těžce to nesla.

Neúspěch sváděla na to, že nebyla vybrána z důvodu, že se zná s moderátorem vystupujícím na stejném TV kanálu. Nyní se Denise dušuje, že s pokusem stát se slavnou je konec a bude se věnovat pouze fotbalu. Tak uvidíme, jak dlouho to u čáry s praporkem v ruce vydrží.