Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jágr se svojí láskou Veronikou vyrazili na dovolenou: Pláč na Jamajce!

Autor: ps

Skončila sezona, tak hurá na dovolenou! Jaromír Jágr (45) vzal svoji lásku Veroniku Kopřivovou (26) do Karibiku. Odletěli na Jamajku, kde si chtějí odpočinout, jenže hokejový matador musel svojí lásce krátce po příjezdu otírat slzy!

Vymýšleli plán, kam se jet ohřát ještě víc, než mohou na slunné Floridě. Destinaci zvolili na jihu, přemístili se do Karibiku. Vybrali neodolatelné pláže na Jamajce, kde je jen tak někdo nerozpozná.

Blankytné moře, šustící palmy, nohy zabořené do rozpáleného písku. Romantických procházek bude teď mít Jaromír tolik, kolik za svoji kariéru ještě nezažil. Vůbec poprvé má jako profesionální hráč půl roku volno! Důvodem je to, že nehraje o Stanley Cup, ani se nebude prohánět v reprezentačním dresu na mistrovství světa ve Francii.

Za Veronikou připlaval na Jamajce delfín.
Za Veronikou připlaval na Jamajce delfín.

Sice se neví, kde další štaci načne (pravděpodobně bude pokračovat v dresu Panthers), ale Veronika může být nadšená, že svého miláčka bude mít konečně na dlouhou dobu pro sebe.

A jen co se vydali prozkoumávat Jamajku, stalo se něco neočekávaného. A stalo to za to! Tak moc, že Verunka ronila slzičky. Nebojte, nic se jí nestalo, jen se ve vodě potkala s delfínem. „Jdu si takhle po pláži a najednou se mi splnil můj velký sen,“ prozradila na sociální síti.

Kousek od břehu plaval delfín, tak za ním skočila do vln a čekala, jestli se s ní roztomilé stvoření pomazlí. „Dotkla jsem se ho!“ křičela nadšená Veronika na Jágra . „Plakala jsem štěstím. Nemám slov,“ přiznala blondýnka. Veroniko, a takových snů si za ten půlrok splníš daleko víc!

Jágrova Veronika Kopřivová: Ukázala první dárek, který od Jardy dostala!
Video se připravuje ...