Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Válka tenisových krásek: Bouchardová je NESNESITELNÁ a Šarapovové se to líbí

Autor: ija

Válka mezi Marií Šarapovovou (30) a Eugenií Bouchardovou (23) pokračuje. Kanaďanka Bouchardová má ruskou hvězdu, vracející se po dopingovém trestu, za podvodnici a netají se tím. V nevraživém souboji na turnaji v Madridu soupeřku porazila a pochlubila se, že měla „extra motivaci“. Šarapovová teď úder vrací. Na sociální síti „lajkla“ tweet, který kanadskou krásku označuje za „nesnesitelnou“.

Obrovská radost na jedné straně, strohá gratulace na druhé a ledové podání ruky u sítě od obou tenistek, to byl pondělní zápas v Madridu. Fanoušci Marie Šarapovové to ale Bouchardové nechtěli nechat jen tak projít.

Šarapovová nedávno oznámila, že v době, kdy kvůli dopingu nemohla hrát tenis, napsala knihu s názvem: Nezastavitelná. Můj dosavadní život. Uživatel Twitteru, který si říká „The Drive Volley“ se inspiroval a zveřejnil poupravenou obálku knihy s tváří Bouchardové s pozměněným titulkem na: Nesnesitelná. A dodatkem: Přála bych si být Marií Šarapovovou.

To ale není všechno! Média si všimla, že Maria Šarapovová označila příspěvek jako „to se mi líbí“ a vznikl poprask. Sám autor tweetu se nestačil divit, kde všude ho citovali. A mezi Šarapovovou a Bouchardovou to může být příště ještě o kus třaskavější.