Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dojemná svatba chomutovského kouče na zámku: Růžička i jeho Marie plakali!

Autor: ps, lac

Ještě když Vladimír Růžička (54) s již manželkou Marií (28) randili, tajně se scházeli na zámku Červený hrádek. Tam našli hnízdečko lásky, tam všechno začalo. Nostalgické vzpomínky na romantické začátky a úleva po svatebním slibu vehnaly slzy do očí nejen nevěstě, ale také hokejovému trenérovi.

Když se bavili, kde se vezmou, měli okamžitě jasno. „Červený Hrádek je naše srdcovka. Scházeli jsme se tu už od začátku našeho vztahu a procházeli se parkem. Moc se nám tu líbí, byla to pro nás oba jasná volba,“ přiznala Marie před dnem D pro Chomutovský deník.

Zahradu před obřadem vyzdobili růžovobílými růžemi, pro hosty připravili sezení a nastávajícím manželům stolek, u něhož se odehrálo to nejpodstatnější. Od obou zaznělo očekávané ANO!

Vladimír Růžička si na zámku Červený hrádek vzal svoji lásku Marii Pavlovskou.
Vladimír Růžička si na zámku Červený hrádek vzal svoji lásku Marii Pavlovskou.

Růžička už má sice jednu svatbu za sebou (v roce 1982 si bral již zesnulou manželku Evu - v únoru 2016 podlehla rakovině, ale stejně se neubránil emocím. Takhle ho nevídáme ani na hokejové lavičce! O Marušce je v tomto směru zbytečné hovořit, ta ronila slzy ve velkém.

„Nevěsta plakala, skleněné oči měl i Vláďa. Vypadalo to, že si je taky utíral,“ řekla na obřad pozvaná manikérka Alena Buchová, která lakovala nevěstě nehty do bíla. To proto, aby budoucí paní Růžičkové ladily k zářivým svatebním šatům, k nimž si vzala zlaté doplňky – korunku, náhrdelník, náušnice a náramek.

Asi 80 hostů, mezi nimiž byli otec a syn Veverkové, kteří šéfují chomutovskému hokeji, kamarád a trenér Ondřej Weissmann nebo Růžičkův právník Vít Kučera, nadšeně tleskalo. Mlaskl polibek a ze slečny Pavlovské stala paní Růžičková. „Takovou svatbu si přeje každá holka!“ usmála se manikérka Alena a i její oči se zablýskaly.

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...