Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trenér Růžička s Marií po novomanželské noci: Promluvili o svatbě!

Autor: ps, hnh, lac

Pohádkový den i noc mají za sebou a pro Blesk se exkluzivně rozpovídali! Hokejový trenér Vladimír Růžička (54) s novomanželkou Marií Pavlovskou (28) přiblížili, jak si svatbu užili. A kde strávili první večer jako pan a paní Růžičkovi?

Sobotní program byl pro Vláďu a Marušku vzácnou životní chvílí, která se neobešla bez slz. „Nevěsta plakala, Růža měl skleněné oči. Vypadalo to, že si je taky utíral,“ prozradila na obřad pozvaná manikérka Alena Buchová.

Prstýnky pro novomanžele.
Prstýnky pro novomanžele.

Marie vykročila do manželského svazku v krásných korzetových sněhových šatech. Trošku nafouknuté těhotenské bříško vůbec neřešila. „Na to, že budu v pátém měsíci, mi to vůbec nevadilo,“ smála se šťastná novomanželka. Jako oporu měla svědkyni kamarádku Petru, zatímco ženichovi Vladimírovi stál po boku mladší bratr Jaroslav.

Obřad naplánovali na zámku Červený hrádek nedaleko Chomutova, kde Růžička trénuje místní tým Pirátů. Tedy na místo, kam se potají vydávali jako čerstvě zamilovaní už na podzim 2015. „Červený hrádek je naše srdcovka. Scházeli jsme se tu už od začátku našeho vztahu a procházeli se parkem,“ prozradila nevěsta pro Chomutovský deník.

Svatba a vše kolem ní Marii dojala. „Od mala jsem si přála mít milujícího manžela, rodinu a krásnou svatbu. Popravdě jsem nikdy nevěřila, že se mi to vyplní. Asi i tohle byl důvod, proč jsem byla trochu nervózní,” přiznala dnes už paní Růžičková.

Že je po uši zamilovaný i její vyvolený, ukázaly slzy ve Vladimírových očích. „Ještě nedávno jsem si nedokázal představit, že bych se měl znovu oženit a mít další dítě. Tohle všechno se ale po určitých životních událostech změnilo. Když jsme se poznali. Teď jsem moc šťastný a na svatbu a mimino se hrozně moc těším. Jsem prostě zamilovaný,” vyznal se »Růža«.

Rozdával úsměvy, bavil se, byl prostě spokojený. Ochranka mezi tím hlídala asi 80 hostů, aby se měli jako v pohádce a nikdo je nerušil. Na svatební noc se novomanželé po večerní párty přesunuli domů do Chomutova. „Byla to taková svatba, kterou si přeje každá holka,“ zakončila s úsměvem manikérka Alena.

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...