Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sparťan Rosický dovolenkuje s hvězdou Arsenalu: S "bráchou" v exotice!

Autor: nem

Žije a umí žít! Fotbalový virtuos ze Sparty pronásledovaný ustavičnými zraněními Tomáš Rosický (36) se po dlouhých týdnech mlčení objevil na sociální síti.

Ne že by to se sdílností nějak přeháněl, na to on nikdy moc nebyl, nicméně pod snímkem s Theem Walcottem (28) stojí: „S mým prima bratrem!“

Jo, tak si s bývalým parťákem z Arsenalu udělali výlet do exotiky. Kopali spolu za londýnské »Gunners« deset let. Rosický tam sice nejvíce kamarádil s Fábregasem, ale poté, co španělský ptáček Cesc přeletěl do Chelsea, stal se jeho nejvěrnějším druhem právě Walcott.

Rosický na dovolené s hvězdou Arsenalu Walcottem.
Rosický na dovolené s hvězdou Arsenalu Walcottem.

No, už se to volno Rosickému krátí. Letenští začínají přípravu ve středu a rudí fans, zmučení až třetím místem v lize (Tomáš odehrál jen 18 minut a musel s achillovkou pod kudlu), vyhlížejí střapatého plejera ze Šestajovic jako spasitele. „Tomáš hodně maká, aby byl připraven,“ pověděl Blesku Rosického manažer Pavel Paska.

Nový kouč Stramaccioni: Tomáš je šampion, pomůže mi

Na Letné se bude gruntovat! S novým trenérem Andreou Stramaccionim (41) přijdou změny, ovšem zrovna Rosického by Ital bral všemi deseti.

„Tomáš je velký šampion a týmu ještě určitě pomůže. Stejně jako mně, protože v první řadě je to hráč, který miluje Spartu,“ nechal se na portálu iSport slyšet Stramaccioni.

Je to dobrý, hlásí ve Španělsku Rosický. Trénoval přihrávky v pohybu
Video se připravuje ...