Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kadeřábkova svatba s Miss Chlebovskou: průsvitné šaty a dojemná vyznání lásky

Autor: spo

Má dokonalé křivky a nebojí se je ukázat v plné kráse a to i v den svatby. Miss 20102 a bývalá reportérka iSport TV Tereza Chlebovská, nyní už Kadeřábková (26) si v sobotu vzala fotbalového reprezentanta Pavla Kadeřábka (25). Na sobě měla modelka průsvitné svatební šaty, ze kterých se tajil dech.

Vsadila na svou dvorní módní návrhářku. Kadeřábková si oblékla na svůj velký den šaty od Petry Brzkové a doslova v nich zářila. Ženich musel být úžasem bez sebe, když svou vyvolenou poprvé uviděl v průsvitných bílých šatech.

„Miluji tě celým svým srdcem. Můj muž,“ vyznala se modelka na sociální síti Instagram a na svém profilu se vyslovil i zamilovaný Kadeřábek: „Náš velký Den. Nádherná, teď už paní Kadeřábková. Miluju Tě.“

Za svědka šla Chlebovské její sestra Johanka, která se vdala letos na jaře. Pavlovi sňatek odsvědčil bratr Jan. Přítomná na svatbě byla i deseti měsíční dcera Kadeřábkových Emička. „Připravte se na smršť fotek,“ napsal Kadeřábek fanouškům a známým na sociální síti. Určitě se bude na co těšit.

Tereza v krásných průsvitných šatech
Tereza v krásných průsvitných šatech