Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fotbalista Limberský ukázal ve Varech tajnou lásku: Randí s Misskou!

Autor: top

Dlouho se chlubil jen luxusními fáry, hodinkami, mobilem a sem tam i náznaky ze soukromí, že není sám... Teď fotbalový obránce David Limberský (33) konečně ukázal svou utajovanou přítelkyni! Kdo to je?

Z předchozího vztahu s blondýnkou Míšou má » Limba « dceru Natálku (8) a syna Davídka (6). V listopadu 2015 ale přiznal, že s rodinou nežije. „Jsem pryč dva roky. Ale máme s Míšou i dětmi dobrý vztah,“ ujišťoval. „A žádnou novou ženu nemám,“ dodal.

To už ovšem dávno neplatí. „Mám novou holku. Nejhezčí v republice,“ chlubil se loni začátkem zimy. A na svém Instagramu zveřejňoval obrázky a zamilované vzkazy. Ale identitu nové partnerky tajil.

Štramáci ve Varech. Bylo na co koukat...
Štramáci ve Varech. Bylo na co koukat...

„Romantika s mojí láskou. S paní Columbovou,“ psal například k zátiší se skleničkami šampaňského. Na Valentýna zase přítelkyni děkoval za překvapení a o pár dnů později ke snímku, na němž nese velký puget růží, přidal další vyznání. „Láska je jako květina. Když o ni nepečuješ, zvadne.“

Teprve nyní šel zadák plzeňské Viktorky s pravdou ven! Randí s modelkou Lenkou Olbertovou (33). Společně se ukázali ve čtvrtek na párty v rámci karlovarského filmového festivalu.

Úlevy od Pavla Vrby? Tak to my s Davidem opravdu nemáme, směje se Petržela
Video se připravuje ...

Rodačka z Bruntálu, která se chlubí mírami 91-60-88, není v showbyznysu úplně neznámá. V minulosti se zúčastnila celé řady soutěží krásy (Miss Eurosport, Miss Praděd), v roce 2010 například reprezentovala Česko na Miss Bikiny International v Číně.

Lenka má za sebou i jedno nepovedené manželství. Před třemi lety se stala třetí ženou podnikatele Šimona Leitnera, za nějž se kdysi provdala i Miss ČR 1996 Petra Minářová.

Teď už ale její sexy křivky patří Davidovi, který se na ni svýma modrýma očima nemůže vynadívat. „Myslí to spolu vážně. Jsou v tom oba až po uši a bavili se už i tom, že by se nebránili miminku,“ řekla Blesku Lenčina kamarádka. Tak hodně štěstí!