Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Narodil se Vladimír Růžička III. Bude hokejovou hvězdou po dědovi a tátovi?

Autor: pv

Jestli zdědí hokejové geny po otci i dědečkovi, bude to jednou velká hvězda. Útočník Vladimír Růžička mladší se stal poprvé otcem, když mu ve středu manželka Veronika porodila syna, který dostal jméno právě po tátovi i dědečkovi – Vladimír.

Vladimír Růžička starší, mladší a teď už je i nejmladší! Chomutovský útočník se pochlubil prvním snímkem z porodnice se synem, který při narození měřil 50 centimetrů a vážil 2,9 kilogramů. Doma bude o juniora dobře postaráno. Vždyť jeho maminka Veronika miluje děti. „Učím dětičky v mateřské školce. Navíc ještě trénuju sportovní aerobik, takže jsem s dětmi celý den. Ale tuhle práci miluju, naplňuje mě. Mám pocit, že i já jsem pořád dítě, takže si s nimi rozumím,“ smála se v rozhovoru pro Nedělní Sport Křížovky Veronika Růžičková.

Nejmladší Vladimír se narodil do sportovní rodiny. Vždyť kromě hokejových genů bude pružný i po matce, bývalé mistryni světa ve sportovním aerobiku. To by se mu hodilo například v pozici hokejového brankáře. Pokud dají rodiče juniora na hokej, tak ho dost možná bude cepovat na ledě i jeho děda Vladimír, který má v Chomutově dlouhodobou smlouvu ještě na osm let.

Olympijský vítěz má už jedno vnouče od dcery Evy. Sám se stane letos potřetí otcem. S manželkou Marií očekávají narození dcery.

Vladimír Růžička mladší se synem.
Vladimír Růžička mladší se synem.