Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotky jako z porna! Unikly nahotiny lyžařky Vonnové a golfisty Woodse

Autor: ps

Hackeři v Americe se vyřádili! A dali si záležet, aby celý svět viděl dva špičkové sportovce  Tigera Woodse (41) a jeho bývalou lásku Lindsey Vonnovou (32) úplně nahé. Golfistu skandál tak vytočil, že žádá krky všech, kdo za tím stojí. A nechce, aby se snímky šířily.

Co tak pobuřujícího uniklo? Tigerova »bambitka« focená u zrcadla někde v golfové šatně či v posilovně. Odpovědi nahé Lindsey z postele, kde se předvádí v celé, ještě jednou v celé své kráse. S roztaženýma nohama a fotoaparátem zabírajícím detaily intimních partií. Prostě jako z porna!

Lindsey už je pěkně opálená i na hrudníku
Lindsey už je pěkně opálená i na hrudníku

Takhle podle všeho vypadala běžná konverzace mezi zamilovanou dvojicí v letech 2013 až 2015. A představa, že jsou spolu přes dva roky?! No, taková galerie by se možná nevešla ani na nejnavštěvovanější internetové weby.

Bohužel pro Tigera s Lindsey, hackeři si dali tu práci, aby soukromé fotky našli a zveřejnili. Podle zjištění webu TMZ se měli nabourat do telefonu americké lyžařky, odkud je zkopírovali na internet.

Woods se se skandálem nehodlá smířit a žádá okamžité tresty. Najal právníka Michaela Holtze, jenž má webové zloduchy vypátrat. Bude mu to ale k něčemu platné, když už každý ví, jaké nářadí(čko) s Lindsey využívali?