Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jágrovo odhalení: S Veronikou je stalkuje soupeřka Sáblíkové a olympionička!

Autor: vba

Došla mu trpělivost! Jaromír Jágr (45) dlouho ignoroval obtěžující zprávy od jeho fanynky a cyklistky Martiny Růžičkové (37). Když ale začala útočit na jeho partnerku Veroniku Kopřivovou, rozhodl se jednat!

Kdo by se nechtěl přátelit s legendou českého a světového hokeje. Ale čeho je moc, toho je příliš! Co se zprvu jevilo od Růžičkové jako běžné fanouškovství, se zvrhlo do obsese. A když Jágr příval jejích zpráv ignoroval, začala olympijská cyklistka sprostě šít do Jardovy přítelkyně!

Podle Jaromíra s Veronikou, kteří se vžili do role detektivů, si kvůli tomu Růžičková dokonce zakládala na Instagramu falešné účty, z nichž na slavný pár útočila.

„Asi je pravda, že Jágr si s tou šlapinou nemá co vyčítat. Také nebyla první ani desátá, tak není divu, že mu nevadí, že je to ojetá od nácků omatlaná Kopřivka,“ zní jedna z mnoha zpráv, která cílí na přiznanou minulost Kopřivové . Ta se chvíli za hranicemi živila jako striptérka.

Jágrova neteř Pavlína poprvé s tetou Verčou: Ukazovala se i prsa! - čtěte ZDE »

Ukázky sprostých zpráv na Jágrově účtu na sociální síti.
Ukázky sprostých zpráv na Jágrově účtu na sociální síti.

„Určitě jste si všimli stylu psaní a hlavně těch výrazů jako »štětka aus DDR«, »tyčkařka«, »ku*va« apod,“ kroutí Veronika hlavou nad záplavou nenávistných příspěvků.

Podezření, že je na internet vkládá právě Růžičková, si nechal »Džegr« potvrdit. „Jaromír má hodně možností, tak nebyl problém ověřit to, na co jsem přišla a kdo za tím vším stojí,“ sdělila Kopřivová a nepopírá to ani Růžičková.

Skončí tenhle stalking u soudu? Jágr s Veronikou to zvažují! „Martina by si měla dát pozor, aby neprošvihla poštu, až jí přijde udání. Způsobila mi totiž velkou újmu,“ nechala se slyšet Kopřivová. „Tak ať ti to líp šlape. A hlavně se dej dohromady, protože potřebuješ odbornou pomoc!“ dodala.

Jágr o budoucnosti: Chci hrát NHL, ne ale za každou cenu
Video se připravuje ...

Růžičková pro Blesk: To ona by se měla stydět!

Šestkrát ovládla mistrovství ČR v silniční cyklistice, zúčastnila se i olympiády v Aténách, na kole sváděla souboje také s Martinou Sáblíkovou. Teď se však o ní bude mluvit jako o té, která obtěžuje Jaromíra Jágra. Martina Růžičková (37) přesto Veronice Kopřivové vzkazuje: „Já se nemám za co stydět, to by se měla ona!“

„Hej, slečno Kopřivová, běžte raději skákat přes švihadlo, ať neztloustnete, a ty žvásty, co jste si vytvořila, vyprávějte třeba do českých bulvárů,“ napsala Růžičková na Instagram a Blesku pak vysvětlila, proč se nemají v lásce.

„Paní Jágrová (Jardova maminka) mi osobně řekla, že našla můj cyklistický dres, když uklízela u Jágra v pokoji. Tak asi proto se do mě pustila... Ať se Kopřivová nenaváží do slušných lidí, co něco dokázali! Každý ví, odkud přišla ona, tak ať tolik nemachruje. Zatím nedokázala vůbec, ale vůbec nic!“ tvrdí Růžičková, která nešetřila ani Jágra. „U mě klesl. Měla jsem ho za borce. Teď kdyby mě zval na hokej, tak tam ani nepřijdu, když vím, jak se zahazuje a ponižuje s prostitutkou!“

Jágr o startu na olympiádě: Nečekal jsem, co ta zpráva vyvolá
Video se připravuje ...