Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zlatan žije jako fotbalový král! Podívejte se do panství, které prodává

Autor: pv

Mnozí ho označují za krále. Fotbalista Manchesteru United Zlatan Ibrahimovic si i jako panovník žije. Vysoký švédský útočník nabízí k prodeji svou luxusní rezidenci v tradičním hrabství Cheshire nacházející se poblíž Liverpoolu a Manchesteru. Nyní můžete nahlédnout do jeho sídla.

S pohádkovým platem 32 tisíc liber týdně (9,6 milionu korun) si může Zlatan Ibrahimovic pro sebe a svou rodinu dopřát přepychový komfort. Rezidence Green Meadows v hrabství Cheshire má šest ložnic a koupelen, vlastní bar, hernu, vinný sklep a nechybí ani posilovna. Na venkovní terase je velký prostor pro grilování a prostor na posezení si s přáteli. Kolem je navíc rozlehlá zahrada s dokonale střiženým anglickým trávníkem.

Přestože Ibrahimovic i nadále bude hrát za Manchester United, kde letos o rok prodloužil smlouvu, svého sídla se zbavuje. Podle expertů z oblasti realit si může švédský fotbalista vydělat prodejem svého panství kolem 5 milionů liber (150 milionů korun). 

Zlatan přišel do Manchesteru United před rokem a za klub nastoupil k 46 zápasům a dal 28 gólů. Sezonu mu však v dubnu předčasně ukončilo zranění kolena a přišel mimo jiné o vítězné finále Evropské ligy. V červnu ho vedení klubu zařadilo na listinu propuštěných hráčů, což rozvířilo spekulace o jeho budoucnosti. Nakonec u Rudých ďáblů setrvá, ale už bude bydlet na jiné adrese.

Luxusní rezidence, kde švédský fotbalista žil s rodinou, je na prodej
Luxusní rezidence, kde švédský fotbalista žil s rodinou, je na prodej