10. července 2017 • 18:29

Lukaku už je Rudým ďáblem! United potvrdili přestup za víc než dvě miliardy

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to jeden z největších přestupů letošního léta. Belgický kanonýr Romelu Lukaku (24) vyměnil modrý dres "karamelek" z Evertonu za rudý stejnokroj Manchesteru United.



Očekávané potvrzení přestupu belgického reprezentanta přišlo dnes v podvečer. Měl by se okamžitě připojit k týmu na soustředění v USA a United vyjde jeho přestup zhruba na 75 milionů liber (2,2 miliardy korun) a tichý souhlas s odchodem Wayna Rooneyho do jeho mateřského Evertonu.

 

Pikatní bude jeho opětovné setkání s portugalským manažerem José Mourinhem, který ho v Chelsea odstavil na druhou kolej a poslal na hostování do Evertonu. Lukaku se však v jeho dresu dokázal prosadit a v létě 2014 do klubu definitivně přestoupil.

Loni se zaskvěl 25 trefami do sítí soupěřů v rámci Premier League a velký zájem o návrat ztraceného syna jevila mistrovská Chelsea. Jenže Lukaku, a především jeho agent Mino Raiola, nakonec dali přednost nabídce z Manchesteru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud