Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Konec hvězdné lásky? Piqué měl rozchod s Shakirou ukázat přímo na hřišti

Autor: sjs

Ten vztah jim svět mohl závidět. Hvězdný fotbalista Barcelony Gerard Pique se sblížil s kolumbijskou zpěvačkou Shakirou na mistrovství světa 2010 v Jižní Africe, kde umělkyně zpívala hymnu šampionátu. Za sedm let dokonalého vztahu zplodili dva syny. Krásná pohádka prý ale skončila a to hodně smutně.

Nejen pro španělská média je to tučné sousto. Idylický pár Piqué a Shakira neměl za poslední roky žádný skandál, ba naopak. Nyní má být všechno jinak. Zpěvačka se údajně odstěhovala ze společné rezidence a našla si v Barceloně nové bydlení. Kromě svých věcí si vzala s sebou i oba syny.

Rozchod musel být podle bulvárních novinářů velice drsný. Piqué pravidelně slaví góly na hřišti gestem, kdy prsty obou rukou ukázal písmeno V na znamení data 2. 2., tedy dne, kdy se Shakirou slaví oba shodně narozeniny.

Při barcelonském derby proti Espanyolu dal 9. září gól na 4:0, ale prsty ukázal V jen na jedné ruce. Na druhé se objevil vztyčený prostředníček. Že by to byl opravdu vzkaz třicetiletého hráče pro jeho o deset let starší družku?

Všechny zlé zprávy se Piqué zřejmě snaží vyvrátit. V neděli zveřejnil obránce na Instagramu snímek, kde zezadu fotí Shakiru se syny a napsal k tomu: „Family time.“

Netradiční oslava Piquého se zdviženým prostředníčkem
Netradiční oslava Piquého se zdviženým prostředníčkem

Barcelona - Espanyol: Piqué si vyskočil na roh Rakitiče, hlavičkou zvýšil na 4:0
Video se připravuje ...