Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To mělo koule! Slovenský maratonec finišoval s penisem plápolajícím z trenek

Autor: ps

Výkon slovenského běžce Jozefa Urbana na Mezinárodním maratonu míru v Košicích měl koule! Bohužel ne výkonem, kterým nesplnil limit na evropský šampionát, ale zviditelnil se plápolajícím penisem. V cíli mu »pinďa« trčel z trenek!

Sportovní svět přináší rekordy, zážitky, nehody a čas od času také kuriozity. Jednu takovou mohli sledovat fanoušci v cíli košického maratonu. Když se tam řítil domácí Urban, jeho chlouba opustila trenky a ukázala se veřejnosti!

Maratonec si zaběhl osobák, ale v tom adrenalinu ani nezaregistroval, co se mu děje. Soustředil se jen na svůj čas, kterým chtěl pokořit vysněný limit na ME.

Urban dobíhá do cíle.
Urban dobíhá do cíle.

„Nebyl jsem si jistý, jestli to vůbec doběhnu. Ještě na 40. kilometru mě napadlo, že bych mohl pokořit limit 2:21, ale posledních 700 metrů bylo neskutečně náročných. Zrychlit už nešlo to. Limit na ME je v mých silách a pokusím se o něj na jaře,“ vyprávěl ještě zadýchaný před novináři.

V té chvíli ovšem netušil, že bude během několika minut hvězdou internetu. Kousek, jaký na východě Slovenska předvedl, se jen tak nevidí. „Vůbec nevím, že se to stalo, myslel jsem jenom na to, jak zlepšit svůj čas. Urazilo mě, že se to zveřejnilo. Není to hezké, ale stávají se horší věci,“ zlobil se Urban na sociální síti.

Nutno podotknout, že aniž by to tušil, měl akci marketingově skvěle zvládnutou! Holt když to po sportovní stránce není ono, musí se ukázat jinak. A že se ukázal! Třeba vítězný Keňan Reuben Kerio se svým přirozením nepochlubil…