Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Chuďas Jágr? Víme, co musí v Calgary zvládnout, aby si zdvojnásobil plat!

Autor: vba

Kolem 22 milionů korun si během roku v Calgary vydělá určitě. Jaromír Jágr (45) má ale smlouvu postavenou tak, že si díky bonusům může přijít klidně na dvojnásobek. Co pro to musí udělat?

„Být nejhůř placený hráč v mužstvu není špatné. Nikdo ode mě nebude chtít, abych dával šedesát bodů za sezonu. Nebude žádný velký tlak,“ culil se Jágr , když podepisoval s Flames roční smlouvu na milion dolarů (22 milionů Kč) natvrdo a milion dolarů v bonusech.

Jágr míří do Calgary. Možná se na starý kolena naučím lyžovat, směje se
Video se připravuje ...

Na soupisce Calgary je momentálně opravdu jen šest hokejistů s nižším základním platem, nicméně pokud Jágr dosáhne na ony odměny, posune se v kabině od »chuďasů« mezi bohatý nadprůměr. Co ale musí udělat pro to, aby mu bonusy přistály na účet?

Klub ani sám Jágr o tom nehovoří, Aha! však s přispěním zámořských novinářů vypátralo, co pro to musí »Džegr« udělat! A není to ani nijak náročná práce, Jardovi stačí »jen« naskakovat do zápasů...

Pravý Jágr potěšil své dvojníky, když se za nimi stavil
Pravý Jágr potěšil své dvojníky, když se za nimi stavil

„Jágr vyinkasuje milion dolarů na bonusech, pokud odehraje alespoň 50 zápasů a Flames postoupí do play off,“ prozradil reportér SpotsNetu Chris Johnston.

Jaromír tak navázal na loňskou smlouvu na Floridě, kde měl odměny nastavené obdobně (byť byly mnohem vyšší). Jen místo symbolického bonusu za získané trofeje si tentokrát s Calgary vyjednal realističtější metu – dostat se do bojů o Stanley Cup!

Zima v Calgary? Jarda koupí kožich a udrží se v teplíčku, směje se Špaček
Video se připravuje ...