Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejlépe oblékaná tenistka? Plíšková chtěla volit sebe, vyhrál ale někdo jiný

Autor: pan

Že o úspěchu tenistek rozhodují výsledky na kurtu? O tom není třeba pochybovat, ale přeci jen, kdo to chce vyhrát také u fanoušků, musí zaujmout i jinak. A jednoznačnou volbou jak vystoupat po žebříčku popularity, je kromě půvabu i outfit. Své by o tom mohly vyprávět Maria Šarapovová, Caroline Wozniacká či kanadská upadající hvězdička Eugenie Bouchardová. Kdo je podle samotných hráček v tomto ohledu jedničkou?

O co těžší to mají tenistky proti svým mužským protějškům? Jejich vzájemný souboj totiž často začíná ještě předtím, než vůbec vstoupí na kurt. A před největšími turnaji sezony "zákulisní bitvy“ vrcholí. Před každým grandslamovým turnajem se totiž koná tradiční prezentace, kdy se ty nejlepší hráčky předvádějí ve svých robách.

A už v ten moment média a fanoušci hodnotí, která z nich má nad svými konkurentkami navrch. Alespoň pokud jde o vkus. A tak je jasné, že přísnému oku médií Kvitová a spol. prostě neuniknou. Prakticky okamžitě následují jak slova plná chvály, tak i tvrdá kritika. Přesvědčit se o tom mohla nejedna z nich.

Dominika Cibulková potěšila své fanoušky další sexy fotkou
Dominika Cibulková potěšila své fanoušky další sexy fotkou

A jedno je jisté, rivalita je i v tomto směru obrovská. K tomu, aby se daná hráčka stala skutečnou superhvězdou, potřebuje nejen perfektní výkony na kurtu, ale i skvělou prezentaci směrem k fanouškům.

Přesvědčit se o tom před lety mohla například ruská tenistka Dinara Safinová, které svého času byla nejlepší hráčkou světa. Její image však nebyla pro tvrdý svět šoubyznysu atraktivní a na její popularitě a zájmu o její osobu to bylo okamžitě znát.

Opakem je wimbledonská finalistka z roku 2014 Eugenie Bouchardová, která na své tenisové úspěchy může jen vzpomínat. Díky pohledné tváři a dokonalé image však její popularita ani v nejmenším neklesá. Spíše naopak.

Sexy tenistka Bouchardová v exotickém rájiFoto Instagram

Organizace WTA, která ženský tenisový okruh zaštiťuje, tak po konci letošní sezony vyrazila mezi tenistky s jasnou otázkou: Kdo se podle vás může pochlubit nejlepším outfitem?

Jasno měla kometa končícího roku a překvapivá vítězka French Open Lotyška Jelena Ostapenková. "Je to obtížná otázka, ale pro mě má nejlepší styl oblékání Dominika Cibulková," vysekla poklonu slovenské hvězdě sedmá tenistka světa.

Další body loňské vítězce Turnaje mistryň přihrála i česká jednička Karolína Plíšková. "Abych byla upřímná, ráda bych jmenovala sebe, ale pokud už musím říct jiné jméno, byla by to Domi," smála se nedávná tenisová královna.

Slovenská tenistka Dominika Cibulková má ráda módu a na jejím Instagramu je to vidět.Foto Instagram

A co jedna z nejkrásnějších tenistek současnosti, která udává významný trend i v oblasti módy Caroline Wozniacká? "Každá hráčka má svůj specifický styl, kterým se prezentuje. Je to velmi individuální. Ale mně se líbí především ten můj. Kdybych měla vybrat někoho dalšího, pak by to byla Venus Williamsová. Je fantastické, jak působí na kurtu i mimo něj. Pokaždé je skvěle oblečená," říká letošní vítězka Turnaje mistryň.

A teď  pozor! Kdo vede u současné tenisové královny Simone Halepové? "U mě je favoritkou Serena Williamsová. Moc na ní obdivuju, že si dokáže zvolit výborný outfit na jakoukoliv akci. Má svůj specifický styl, který je velmi uvolněný, není svázaný konvencemi, na nic si nehraje," vysekla poklonu bývalé světové jedničce a mamince dvouměsíční Alexis Olympiii Ohanian rumunská tenistka.

Jaký je váš názor?