Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpověď missky tenisty Dlouhého: Šok z dvojčat, pak jsem o jedno přišla!

Autor: ps

U gynekologa se dozvěděli senzační novinu: „Čekáme dvojčátka!“ pochlubila se manželka tenisty Lukáše Dlouhého (34). Jenže skvělou zprávu za dva týdny vystřídala bolestivá pravda. Gabriela (27) prožívá problematické těhotenství a o jedno děťátko přišla. Rodiče teď netrpělivě čekají, co se bude dít dál...

Pustila se do podnikání a otevřela si ochod s obuví. Doma Gabriele a jejímu muži roste krásná dcerka Ema. Zdálo se, že život mají nastavený podle toho, jak si přáli, ale osud jim do jejich pohádky sáhl.

„Poslední tři měsíce jsou jako na horské dráze. Shrnu to: Nejdřív mě šokoval pozitivní těhotenský test, miminko jsme opravdu neplánovali,“ začala pozitivně svůj příběh pohledná maminka, finalistka Miss ČR 2009.

„Pak jsem málem omdlela u doktora, když mi řekl, že čekám dvojčátka. Nevěřícně jsem koukala, jestli někde není skrytá kamera,“ byla Gabriela z vět gynekologa zaskočena. S Lukášem další rodinu neplánovali, proto si pořídili pejska.

Gabče už roste bříško.
Gabče už roste bříško.

Jenže... Krátce po návštěvě nemocnice vystřídal radost žal. „O dva týdny později nás miminko opustilo,“ svěřila se s tragickým zjištěním. „Přišlo mi, že mě ten nahoře zkouší. Teď mám za sebou tři měsíce a modlím se, aby vše bylo v pořádku a miminko bylo hlavně zdravé,“ doufá »Gabča« v lepší zítřky.

Naštěstí je silná. A vděčná svým nejbližším, kteří jí v těžkých dnech pomáhali. „Děkuju hlavně za podporu ve chvílích, kdy mi do smíchu fakt nebylo,“ napsala na sociální síti.

Do dalších týdnů už vyráží s optimismem. S takovým, který na Instagramu kolem sebe rozdává. „Nikdy neříkejte těhotný, že má velký břicho. Můžou za to taky noční nálety na ledničku a na bábovky, bez kterých se v posledních dnech neobejdu,“ zakončila vtipně odvážnou zpověď.

Gábino a Lukáši, držíme vám palce!

Dlouhý v TAK URČITĚ: Federer mi slíbil, že spolu půjdeme do čtyřhry
Video se připravuje ...