Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na rok zmizela! A tohle je důvod... Kurnikovová má s Iglesiasem utajená dvojčata

Autor: pv

Už bylo na čase! Sex symbol 90. let tenistka Anna Kurnikovová v šestatřiceti letech porodila dvojčata. Otcem je její dlouholetý partner zpěvák Enrique Iglesias (42). Slavná dvojice dokázala těhotenství dokonale utajit před celým světem.

Příjemné překvapení přichystala před Vánoci Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias. O víkendu se jim narodila dvojčata Lucy a Nicholas. Slavný pár spolu žije od roku 2001, kdy se do sebe zamilovali během natáčení španělova klipu Escape. Známá dvojice si po celou dobu důsledně hlídá soukromí. Mnohokrát se tak spekulovalo o tom, že už se vzali. V roce 2013 se místo toho na několik měsíců rozešli, což dokonce oba potvrdili.

Paparazzi o několik měsíců později nachytali Kurnikovovou ve volnějším triku na lodi Iglesiase v Miami a hned z toho byla aféra, že je někdejší semifinalistka Wimbledonu těhotná. Když už tomu tak ve skutečnosti bylo, tak to všem uniklo. Podle amerického bulvárního webu TMZ.com Anna i Enrique dokázali zázračně utajit informaci, že je bývalá tenistka těhotná. „Rok nebyla vidět na veřejnosti a stáhla se do ústraní,“ uvedl web.

Kurnikovová se netajila tím, že chce mít jednou děti. „Rozhodně chci být matkou. Ať už vlastních dětí nebo adoptovaných. Ráda se starám o druhé,“ prozradila v minulosti ruská diva. S tím souhlasil i její partner. „Anna bude skvělou matkou a říkám to bez ohledu na to, jestli je bude mít se mnou anebo ne,“ řekl Iglesias, který se proslavil i bizarními hláškami o svém mužství. „Co má dobrý vzhled Španěla společného s velikostí jeho penisu? Možná vypadám jako Španěl, ale mám nejmenší penis na světě. A myslím to vážně,“ řekl před šesti lety šokovaným fanouškům na koncertě v Austrálii.

Ještě před tím zase veřejně prohlásil, že by chtěl změnit svůj penis. „Je tak, tak, tak moc malý. Nikdy nemůžu sehnat extra malé kondomy,“ zoufal si španělský zpěvák. Důležité je, že velikost nemá na funkci vliv a nyní jsou s Annou spokojenými rodiči.

Poslední známá fotka Anny Kurnikovové je rok stará
Poslední známá fotka Anny Kurnikovové je rok stará