Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Poplach v Calgary. Jágr s Kopřivovou museli na Nový rok utíkat z luxusního bytu

Autor: pv

Rány z petard a rachejtlí vystřídal jiný blázinec. V luxusním bytovém domě v Calgary, kde žije hokejista Jaromír Jágr s přítelkyní Veronikou Kopřivovou, vypuklo šílenství. Několik desítek minut po půlnoci spustil požární poplach. Slavný pár tak musel utéct do přízemí, kde v hale čekali další vystrašení nájemníci.

Snad nám nehoří barák! Jágr a Kopřivová museli být zděšení, když se spustil hlasitý alarm a vyhnal je z jejich útulného bytu mezi ostatní spolubydlící z výškové budovy. Jágr neztratil smysl pro humor ani během této situace.

„Doufám, že jsi nenechala hořet svíčky,“ řekl hokejista své milé, když do výtahu nastupovali hasiči, aby zkontrolovali situaci.

Oslava Silvestra se trochu zvrtla. Jágr a jeho Veronika museli utíkat z bytu
Oslava Silvestra se trochu zvrtla. Jágr a jeho Veronika museli utíkat z bytu

V domě neustále huček otravný zvuk alarmu a Kopřivová už chtěla zpět do bytu. „Půjdeme pěšky?“ ptala se Jágra, který ji uzemnil. „Vždyť víš, v jakém bydlíme poschodí. Až úplně nahoře…“ suše prohodil slavný útočník.

Nakonec stejně musel se svou láskou absolvovat výšlap po nouzovém schodišti. „Jak na Nový rok, tak po celý rok,“ povzdechla si Kopřivová při šlapání.

Témata:  NHLpožárpoplachovýCalgaryJágrKopřivováVIPsport