Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Americká manželka krasobruslaře Březiny nemá na olympiádu: Žadoní o peníze!

Autor: nem

Chtěla by do Koreje! Touží tam vidět svého muže, jak skáče odpíchnuté axely a kroutí piruety, ale nemá na to peníze. Manželka krasobruslaře Michala Březiny (27) o ně žadoní na sociální síti.

„Ahoj všichni. Jmenuji se Danielle Montalbano-Brezina, jsem bývalá krasobruslařka a žiji v New Yorku. Můj manžel se v posledních dvou letech připravoval se na zimní olympijské hry v Kalifornii,“ ozřejmila Michalova paní, že přebývají každý na jiném konci Ameriky.

„Mám tady trvalou pláci, bojujeme s tou vzdáleností, ale nepodařilo se nám ušetřit peníze, protože letenky do Kalifornie jsou nákladné,“ vysvětlila dnes trenérka Danielle, za co utrácí.

„Často jsme mluvili o tom, že se k němu připojím v Koreji, abych viděla jak Willy soutěží na své poslední olympiádě. Absolutně nenávidím žádat o pomoc, ale je to moje jediná příležitost vidět, že se oddělený život a práce vyplácí.

To, co požaduji, je pokrytí hotelových a cestovních výdajů na týden v Koreji. Budu nesmírně vděčná za každou pomoc,“ obrátila se na celý svět americká žena českého muže. Potřebuje 85 000 korun (4000 dolarů), ale zatím vybrala jen 12 600 kaček (595 dolarů)...

Březina s manželkou řeší, jak ji dostat do Koreje.
Březina s manželkou řeší, jak ji dostat do Koreje.