Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

České hvězdy si užily pauzu v NHL v luxusu: Havaj, lochneska i sexy Gudasová!

Autor: as

Celý rok se zpocení honí po promrzlém ledě, takže je na čase si užít vodu i v tekutém skupenství. Mnohé české hokejové hvězdy z NHL si právě teď, uprostřed sezony, vychutnávají či vychutnali báječnou dovolenou.

Na co se těší hokejisté v NHL během roku nejvíce? Finále Stanley Cupu? Zápas pod širým nebem? Samá voda. Přece na tzv. bye week! Všechny týmy mají na leden nařízenu povinnou alespoň pětidenní přestávku a právě na tento týden ji mělo naplánováno hned patnáct klubů. Lavina hokejových hvězd tak zavalila exotické destinace v Americe a okolí. A pozdravy z dovolených samozřejmě posílají i natěšení Češi.

Krátké volno jim však o víkendu vyprší a musejí zase do práce. Vystřídají je kolegové z dalších klubů, příští týden si budou užívat bye weeku třeba i borci Jágrova Calgary. I když, opravdu ještě Jágrova?!

Brankář Michal Neuvirth se nemůže nabažit nejen své lásky, herečky a zpěvačky Karoliny Gudasové, ale hlavně čtyřměsíční dcerky Emily.
Brankář Michal Neuvirth se nemůže nabažit nejen své lásky, herečky a zpěvačky Karoliny Gudasové, ale hlavně čtyřměsíční dcerky Emily.

Hertl : Hurá na Havaj!

Sbalil zavazadla, přítelkyni Anetu a hurá na Havaj! „Je to tady paráda!“ hlásil útočník Tomáš Hertl (24). Aktuálně pátý nejproduktivnější Žralok ze San Jose hodil za hlavu hokejové trable, vždyť Sharks letos tápou a zatím jsou mimo pozice pro play off. To je ale teď »Hertlíkovi« šumafuk.

Krejčí : Jsem lochneska!

Během sezony na ně tolik času nemá, teď si to vynahrazuje. David Krejčí (31), elitní centr bostonských Medvědů, se proměnil v lochnesku a vozil v bazénu na zádech svoji dvouletou princezničku Elinu. „Jsou s tatínkem tak sladcí,“ vyznala se jeho americká manželka Naomi.

Neuvirth : Moje krásky!

Užívají si s ní každičký den! Brankář Michal Neuvirth (29) se nemůže nabažit nejen své lásky, herečky a zpěvačky Karoliny Gudasové, ale hlavně čtyřměsíční dcerky Emily. „Je kouzelná,“ prozradil. Svoje holky si vyfotil na pláži, kam vyrazili relaxovat. Škoda, že ta pauza je tak proklatě krátká...