Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hokejový gólman Salák si nechal postavit dům na Bali: Chalupa v rejži k pronájmu!

Autor: top

Devět arů rejže za námi nám říká pane. Takhle se gólman hokejového nároďáku Alexander Salák (31) s manželkou Míšou (30) chlubili přesně před rokem, když na cestě kolem světa navštívili Bali. Zemědělci se z nich ale nestali. Na ostrově v Indonésii si totiž nechali postavit moderní sídlo.

Ano, sem budou Salákovi se svými čtyřmi ratolestmi létat, aby se ohřáli po sezoně, kterou tráví v mrazivém Novosibirsku.

„Vítejte v ráji. Máme hotovo,“ zvěstovala paní Saláková vítězoslavně na Instagramu. „Překrásná, designová vila, v klidné oblasti uprostřed rýžového pole, pět set metrů od oceánu,“ popsala baráček, který prý leží nedaleko letoviska Canggu.

A pozor, k Salákovým se můžete vypravit na návštěvu! „Vila je připravená a čeká na první hosty. Strávíme tam celý měsíc hned po skončení hokejové sezony, zbytek času je k dispozici,“ láká zájemce paní domu.

A cena? Za jednodenní pronájem zaplatíte 260 dolarů, tedy v přepočtu asi 5400 korun. Když však dáte dohromady partu osmi lidí, které baráček pojme, rázem je to jen 680 kaček na hlavu…

Nová vila Skalákových na Bali.
Nová vila Skalákových na Bali.