Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ronaldova romantika v horách: Pusinky s Georginou, pak donaha!

Autor: ps

Žít s tímhle klukem, po kterém šílí celý svět, je jedno velké dobrodružství. A střelec Realu Madrid Cristiano Ronaldo (33) ho předvedl své lásce Georgině (24). Krásnou brunetku vyvezl na luxusní dovolenou do hor a pak šel do naha!

Jen se mu uprostřed rozjeté sezony, kdy už Real stihl postoupit do čtvrtfinále Ligy mistrů a ve španělské lize bojuje o třetí místo, naskytl čas na odpočinek, využil toho.

Nechal si sbalit saky paky, přikoupil dva páry sněžných bot a zimní bundy a společně s uhrančivou Georginou vyrazil do hor. Romantika, pusinky, luxusní bydlení i bonusy v podobě výletu v helikoptéře či na sněžném skútru. Ronaldo ví, kde a jak má utratit týdenní gáži ve výši 11 milionů korun.

O to větší důvod, proč si brunetka výlet vážně užila. Měla se úžasně! Její přesvědčivé vzkazy u fotek na Instagramu mluví za vše. „Nekonečná láska. Vydali jsme se objevit záhady přírody,“ napsala s několika srdíčky. No, portugalský sniper opět zasáhl její srdce dokonale!

Ale co asi modelka říká na jeho nové polonahé fotky? Žárlí? Ronaldo totiž hned po ledové dovolené spustil další kampaň své značky a do světa pustil snímky v trenkách. Přesto se zdá, že patří jen jedné ženě…

Sladká pusinka u kávy.
Sladká pusinka u kávy.