Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Česká reprezentantka vystavila skvělou figuru na pláži: Poznáte, čí je to prdelka?

Autor: ps

Vodě obětovala celý svůj život a díky tomu se dostala až do české reprezentace. Roky dřiny a odříkání stály za tím, že se už třikrát podívala na olympijské hry! Přesto má nejradši, když se může jen tak natáhnout a lenošit. Třeba na pláži, kde opaluje fantasticky vypracovanou postavu. Poznáte, komu patří?

Narodila se v Ostravě, kde v deseti letech našla svoji první lásku. Zamilovala si plavání. Vstávání ve čtyři ráno, trénink, škola, trénink, spánek. Nic, o co by (ne)sportovec stál.

Stereotyp, kterým prochází všichni plavci a záležitost, co se tak často omrzí. Jenže… Pokud se chcete dostat na vrchol, musíte překonat všechny překážky a odolat chtíčům okolí. Usměvavé holce studující sociologii na Univerzitě Karlově se to povedlo!

Česká reprezentantka v plavání Barbora Závadová ukázala na pláži fantastickou figuru.
Česká reprezentantka v plavání Barbora Závadová ukázala na pláži fantastickou figuru.

Stále netušíte, o koho jde? Je držitelkou sedmi českých rekordů, její nejoblíbenější disciplínou je polohový závod na 400 metrů. V ruce má kromě skvělé techniky ve vodě také pečení. Dorty a koláče zvládne levou zadní, prý jsou fantastické!

Stále nic? Nepřišli jste na to, že jde o členku národního týmu Barboru Závadovou (25)? Pak byste měli oprášit znalosti z plavání! Ostatně, stojí to za to, protože na tyto sportovkyně je vždycky senzační pohled. Navíc, když se umí u moře tak pěkně fotit…