Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Schumacherova rodina poprvé naznačila, jak to s Michaelem je: Krutá pravda!

Autor: ps

Blíží se start nové sezony formule 1, ke které stále neodmyslitelně patří jméno Michaela Schumachera (49). Jeho manažerka Sabine Kehm sdělila pár novinek od rodiny a prozradila krutou pravdu!

Němka, která je jedinou zodpovědnou osobou, kdo může o Schmacherovi mluvit, sdělila fanouškům nelítostnou realitu. „Michaelovu zdravotní situaci by nebylo dobré rozebírat na veřejnosti,“ naznačila Kehm, jak na tom sedminásobný šampion F1 je.

Rodina si prý váží všech vzkazů a jakékoliv podpory. Nabíjí to nejen je, ale hlavně muže, jemuž nehoda na lyžích v prosinci 2013 ve Francii prakticky ukončila funkční život. „Jsou vděčni jakékoliv podpory fanoušků. Zároveň prosí, aby respektovali a rozuměli, proč nechtějí o jeho stavu mluvit,“ vzkazovala manažerka.

Rodina se shoduje na tom, že by Michael neměl jen tak zmizet ze světa, ale momentálně je situace v soukromí velmi složitá. „Nebudou o Michaelově stavu hovořit. Všichni kolem nich respektují, co si přejí a budeme je i nadále chránit. To je vše, co můžeme naznačit, jiná cesta neexistuje,“ prozradila Sabine v otevřené debatě.

Ty byla ku prospěchu, protože fanoušci mohou aspoň trochu tušit, že by asi opravdu nebyl na Schumachera dobrý pohled. Rodina za péči utrácí miliony, starají se o něho specialisté, kteří ho udržují při životě. Jak na tom doopravdy je, se ovšem možná nikdy nedozvíme…

Na Schumachera nezapomněli ani po letech! Transparent s jeho jménem zdobil tribunu během testovacích jízd na novou sezonu.
Na Schumachera nezapomněli ani po letech! Transparent s jeho jménem zdobil tribunu během testovacích jízd na novou sezonu.