Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Udeřila vedra, svléká se to všude: Holky od sportu ukazují své »hříšné« životy!

Autor: ps

Léto sice udeří až za 52 dní, ale na sociálních sítích to vypadá jako v červenci. Velká vedra vysvlékla také sportovce i lidi kolem nich. Světu ukazují své »hříšné« životy!

Někdo se opaluje na zahradě u bazénu, jiní zase po zimě vystavují roztávající těla slunečním paprskům na rozpálených plážích u moře. „Konečně se můžeme ohřát,“ pochvalují si teploty 25 stupňů a více.

„Léto, kde si bylo tak dlouho,“ libovala si krásného počasí krasobruslařka Anna Dušková , která před pár dny oznámila rozchod s dlouholetým sportovním partnerem Martinem Bidařem .

Krasobruslařka Anna Dušková u bazénu.
Krasobruslařka Anna Dušková u bazénu.

„Martin je maturant, a tak se může posunout do světa. Já chci skloubit sportovní a studijní povinnosti doma,“ uvedla v tiskové zprávě Dušková. Bidař chce sbírat zkušenosti v cizině (především v Kanadě).

„Cítím letní vibrace,“ pochlubila se na Instagramu fotkou v plavkách na zahradě plavkyně Lucie Svěcená. Její kolegyně Nikola Bendová, která Česko reprezentuje v atletice, nabírala fyzickou kondici na Kanárských ostrovech přímo v Lanzarote. Také ona si vychutnala opalovačku. Po tréninku se s kolegyněmi prohřála na pláži.

Pokud máte chuť, koukněte do galerie, kde zjistíte, jak si užívá sportovní moderátorka Monika Čuhelová, bývalá tenistka Iveta Benešová nebo běžkyně na lyžích Bára Havlíčková .