Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tenistce Šafářové pomohla s návratem na kurty láska: Miláčku, hraju!

Autor: as

Nehne se od ní ani na krok, v jednom kuse ji samou láskou olizuje. Ne, tenisová reprezentantka Lucie Šafářová (31) nemá nového chlapa. Její psí miláček Rocky s ní vyrazil do světa a včera byl i u jejího návratu na kurty.

Rovných 90 dnů nehrála zápas! Prala se s bacilem, vrátily se problémy s imunitou, rozbolely ji klouby. Šťastná byla jen díky svému malému jorkšírovi... „Moje štěňátko má báječný život,“ smála se.

Potíže překonala, a když odletěla na první turnaj do Štrasburku, přibalila i Rockyho. „Všechno dělá se mnou,“ pochlubila se pak videem, jak jí pejsek asistuje u předzápasové rozcvičky. Za plotem pak »fandil« své paničce v duelu s Ruskou Melnikovou, který nakonec po třísetovém boji vyhrála.

Teď se může těšit na Paříž, kde v neděli startuje grandslamové French Open. Právě tam se Šafářová před třemi roky dostala až do finále a hrála životní tenis, byla pátou hráčkou světa. Jenže vzápětí se jí rozsypala imunita a od té doby se trable vracejí. „Teď se cítím dobře,“ vzkázala z Francie aktuálně 54. hráčka žebříčku.

Věří, že miláček Rocky ji od dalších potíží ochrání!

Šafářová se svým milovaným jorkšírem Rockym na tréninku.
Šafářová se svým milovaným jorkšírem Rockym na tréninku.