Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svůdná hra výstřihů a rozparků! Ligové hvězdy ukázaly načančané partnerky

Autor: om, ps

Plzeňští borci nakonec přece oslavili titul jaksepatří! V sobotu smetli Duklu 5:1 a včera v Národním domě na Galavečeru fotbalové ligy pobrali většinu ocenění. Na Vinohradech to stálo za to, novorenesanční stavbu totiž zkrášlily partnerky fotbalistů!

Nejvýš dosáhl záložník Jan Kopic, který byl zvolen nejlepším hráčem ligy – na rozdíl od většiny týmu měl silné obě poloviny ročníku.

„Byla to moje životní sezona, před jejím startem jsem si něco takového ani nepředstavoval. Povedlo se nám postoupit přímo do Ligy mistrů, což je unikátní. Teď zbývá ještě hrát důstojnou roli na podzim. Taky děkuju spoluhráčům, já jim tu cenu přinesu ukázat,“ slíbil Kopic. Ale první, kdo trofej viděl zblízka, byla těhotná partnerka.

Záložník Slavie Miroslav Stoch s manželkou Paulou.
Záložník Slavie Miroslav Stoch s manželkou Paulou.

Než vítěz večera odešel z pódia, ještě dodal: „Já bych tu cenu dal Krmimu.“ Krmi alias Krmenčík byl »jen« nejlepším střelcem ligy. Na Julisce dal v sobotu první hattrick v kariéře a spravil si tak chuť po slabé jarní části.

„Těch gólů mohlo být mnohem víc,“ pravil sebekriticky. Že mu to střílí, ovšem ukázal nejen v posledním ligovém kole proti Dukle, ale i doma. S partnerkou Denisou od února vychovávají dceru Claudii.

Zhruba hodinový přenos v sále sledovalo mnoho krásných doprovodů. S  Milanem Barošem přišla půvabná manželka Tereza, Josef Hušbauer přivedl ženu Petru a David Lafata se na poslední akci jako profesionální fotbalista rozloučil ruku v ruce s manželkou Kamilou.

Galavečer HET ligy: Nádherná Barošová, okouzlující paní Lavičková či Stochova kráska
Video se připravuje ...