Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ta podoba! Není Irenka z Kurvahošigutntag, ale manželka českého fotbalisty

Autor: ps

Je to sexy šťabajzna, ale někdy… Prostě trochu víc vyzývavá. Lena, manželka fotbalového obránce Ondřeje Mazucha (27), je na jedné z instagramových fotek až moc podobná Irence z filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag. Ale pozor, jde jen o vizuální přirovnání!

Slavná komedie s  Bolkem Polívkou je jedna velká nadsázka, stejně jako naše porovnávačka. Ale kdo by si něco takového mohl nechat ujít, když je ta podoba tak autentická?

Lenu zavál fotbalový život na Britské ostrovy. Konkrétně se s Ondřejem přestěhovala na sever do Hullu, kde člen širšího reprezentačního kádru hraje druhou nejvyšší soutěž EFL Championship.

Deštivé podnebí a chladné počasí ovšem nic nemění na tom, jaký životní styl k paní Mazuchové patří. Je ráda středem pozornosti, ráda se ukáže jen v bikinách či s pořádným výstřihem a sociální sítě zásobuje slušnou porcí sexy fotek. A nutno podotknout, že mužské oko vždycky zpozorní!

„Na výletě,“ napsala k fotografii Lena, která putování s kámoškou na dovolené mapuje tradičními selfíčky. Tak snad se ta cesta kolem světa vyvedla…

Lena, sexy manželka fotbalisty Ondřeje Mazucha.
Lena, sexy manželka fotbalisty Ondřeje Mazucha.