Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Držela ho nad vodou při krachu a teď tohle: Becker se rozešel s manželkou Lilly!

Autor: ps

Život mu hází pořádné klády pod nohy. Jediné, co zkrachovalého tenistu Borise Beckera (50) drželo poslední dobou »při životě«, bylo pouto manželky Lilly (41). Jenže ani to neklaplo. Zdá se, že s manželstvím je konec. Oznámili odluku!

Trojnásobný vítěz Wimbledonu dluží podle německých médií v přepočtu asi 1,5 miliardy korun! Nad částkou, kterou by obyčejní lidé nevydělali ani za několik životů, se točí hlava. Ale ta Beckerova zůstala na svém místě. Němec si snažil finančně přilepšit investováním, ale to se mu nepodařilo a následné dluhy nestačil splácet.

Týdeník Focus dnes přišel s šokující zprávou. Prý se Boris rozešel s manželkou Lilly. Po vzájemné dohodě a přátelsky. Ovšem nabízí se otázka, co tenista, který jen kolem kurtů vydělal zhruba 3,9 miliardy korun, bude bez své dlouholeté lásky dělat? Do doby, kdy je na totálním dně, nebyl vídán s nikým jiným. Kam odjel, bral manželku sebou. S tím je teď konec.

„Rozhodnutí Beckerových není po 13letém vztahu a devíti letech manželství jednoduché,“ oznámil právník Christian-Oliver Moser s tím, že nejdůležitější je pro oba syn Amadeus Benedict Edley Luis Becker. S kým bude vyrůstat?

Takhle chytá bronz paní Beckerová
Takhle chytá bronz paní Beckerová