Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak bydlí Plíšková v Paříži? Hrdlička vybral luxusní apartmá... a se slevou!

Autor: top

V samém srdci Paříže! Kousek od Eiffelovky a coby tenisákem dostřelil od areálu Rolanda Garrose. Zároveň v žádném rušném hotelu, nýbrž v poklidném apartmá. Takhle při French Open bydlí Karolína Plíšková (26).

„Z apartmánu je výhled na nejzásadnější pařížskou dominantu, takže za výběr tímto sám sebe chválím. Nikdo jinej to jako obvykle neudělá,“ chlubil se naoko už o uplynulém víkendu hráččin manažer a snoubenec Michal Hrdlička.

Spí s týmem

Ano, Eiffelova věž, pod níž si Karolína ve středu plnila pinkáním na speciálním kurtu reklamní povinnosti, leží od jejího přechodného bydliště jen 1,5 kilometru. Ještě klíčovější je ale vzdálenost na kurty Rolanda Garrose. I tam to má česká jednička blízko – pouhé 3 kilometry, tedy zhruba deset minut autem!

V bejváku na adrese 3 Rue Eugéne Delacroix bydlí spolu s celým týmem, který vedle Michala tvoří ještě trenér Tomáš Krupa, fyzioterapeut Martín Salvador a vyplétač raket Richard Šodek. V pětipodlažní budově z roku 1977, v níž se nachází celkem 43 apartmánů, mají k dispozici tři luxusně zařízené ložnice, prostorný obývák s televizí, kuchyň a dvě koupelny.

Dostala slevu

A cena? Dvoutýdenní pronájem takového hnízdečka by vyšel na zhruba 140 tisíc korun! Plíšková prý ale dostala speciální slevu díky dobrým vztahům s prezidentem francouzské tenisové federace Bernardem Giudicellim.

V tomhle luxusním domě zůstává po dobu French Open Karolína Plíšková
V tomhle luxusním domě zůstává po dobu French Open Karolína Plíšková