Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bijec Vémola promluvil o sexu před zápasem, i že seděl za nezdaněné miliony!

Autor: pv

V Česku je jeho jméno pojmem. MMA zápasník Karlos Vémola patří k nejpopulárnějším a nejlépe honorovaným tuzemským bojovníkům. V rozhovoru v České uličce na DIGI TV prozradil, jak to má se sexem před utkáním a kolik si vydělá za zápas. Některé fanoušky možná překvapí, že Vémola byl v Anglii odsouzen za nezdanění čtyř milionů korun a musel do basy!

Galavečer, kde zápasí Karlos Vémola je zárukou toho, že bude hala vyprodána. Taky je za to od promotérů velice dobře finančně ohodnocen. „Když jsem přišel do Čech a začal jsem zápasit, tak se mi podařilo získat rekordní částku za tuzemský zápas. Startuje se na 20 tisících korunách a já jsem dostal 250 tisíc korun. Tenkrát před čtyřmi roky jsme si s manažerem říkali, že to je v Čechách historicky největší částka. Od té doby se bavím v částkách milionů korun, za můj zápas,“ prozradil Vémola, jak se posunula tuzemská MMA scéna, co se týče peněz.

MMA zápasník Vémola promluvil o sexu před zápasem i nezdaněných milionech
Video se připravuje ...

Vysvětlil to pak jednoduchou rovnicí. „Když bude vydělávat promotér, tak budou vydělávat i zápasníci.“ Právě kvůli vydělaným milionům měl Vémola potíže v Anglii, kde žije a trénuje. Stačilo, aby nezdanil peníze od sponzorů a bylo zle.

„Byl jsem odsouzený za neplacení daní v Anglii. Měl jsem si víc dávat pozor a nenechávat to jen na manažerech. Nevedl jsem si účetní knihy asi tak, jak jsem měl. Šlo o to, že jsem nezaplatil daň ze čtyř milionů korun. Někteří podnikatelé vyváznou za daleko větší částky s podmínkou a já jsem vyfasoval rok a půl roku jsem si odseděl,“ řekl bojovník s přezdívkou Terminátor.

Vémola se nevyhnul ani otázce týkající se sexu před zápasem. „Je to jen o hlavě. Pokud se na to podíváte vědecky, tak to nehraje vůbec žádnou roli. Tvrdí se, že sex by neměl být, abyste v sobě udrželi testosteron. Pokud to tělo chce, tak ten testosteron vyloučí tak jako tak. Je úplně jedno, jestli máte sex týden před zápasem nebo v den zápasu,“ tvrdil Vémola, jehož čeká už 28. června utkání s Patrikem Kinclem v O2 areně v rámci galavečera XFN.

Celý rozhovor s Karlosem Vémolou v České uličce najdete zde. 

Vémola před soubojem s Kinclem: Odpočítávám vteřiny, v O2 aréně to bude easy
Video se připravuje ...

Buchinger vzpomíná na souboj s McGregorem: Jenom jsem čekal až to skončí
Video se připravuje ...

Karlos Vémola během rozhovoru s Michalem Hrdličkou v České uličce.
Karlos Vémola během rozhovoru s Michalem Hrdličkou v České uličce.

Témata:  MMAVémolaVIPsportČeská uličkaDIGI TVXFN