Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Partnerky na MS: útěcha pro polskou hvězdu, Ronaldova přítelkyně „zradila“ Messiho zemi

Autor: iSport.cz

Mohou vyhrát, mohou prohrát, jejich ženy stojí vždy za nimi. Mistrovství světa ve fotbale přináší pohled i na partnerky největších hvězd. Fanoušky na tribunách nejvíc upoutala útěcha od ženy polského kanonýra Roberta Lewandowského po prohře se Senegalem i přítomnost přítelkyně Cristiana Ronalda při vítězství Portugalska nad Marokem 1:0.

Počítalo se s tím, že Polsko si se Senegalem poradí. Na hřišti dopadlo všechno opačně a v tváři největší hvězdy na straně poražených Roberta Lewandowského bylo znát zklamání. Co udělal po zápase kanonýr Bayernu Mnichov jako první? Vyrazil za svojí ženou Annou.

Medailistka z mistrovství světa a Evropy v karate je v Polsku také nesmírně populární. Třeba na Instagramu ji sleduje 1,7 milionu fanoušků. Nelze se divit, že fotografie, jak se snaží hned na stadionu zmírnit zklamání svého muže, doslova obletěly svět.

O necelý den později zase fotografové našli v davu portugalských příznivců neomylně Georginu Rodriguezovou. V zápase, který jediným gólem rozhodl její miláček, se podle všeho dobře bavila. Neváhala ani obléknout portugalský dres, ačkoliv pochází z Argentiny – tedy země Ronaldova největšího rivala Lionela Messiho . Takovou „zradu“ jí určitě každý s pochopením odpustí.

Chvíle útěchy pro Roberta Lewandowského od jeho manželky, která je v Polsku hodně populární
Chvíle útěchy pro Roberta Lewandowského od jeho manželky, která je v Polsku hodně populární